Best riddles

 Short riddle

1.What has to be broken before you can use it?

Answer: An egg

2. I’m tall when I’m young, and I’m short when I’m old. What am I?

Answer: A candle

3.What month of the year has 28 days?

Answer: All of them

4.What is full of holes but still holds water?

Answer: A sponge

5.What question can you never answer yes to?

Answer: Are you asleep yet?

6.What is always in front of you but can’t be seen?

Answer: The future

7.There’s a one-story house in which everything is yellow. Yellow walls, yellow doors, yellow furniture. What color are the stairs?

Answer: There aren’t any—it’s a one-story house.

8.What can you break, even if you never pick it up or touch it?

Answer: A promise

9. What goes up but never comes down?

Answer: Your age

10. A man who was outside in the rain without an umbrella or hat didn’t get a single hair on his head wet. Why?

Answer: He was bald.

Comments

Popular posts from this blog

The cricket match about me